top of page

Psycholoog in Deerlijk

VERBERCKMOES JOKE


Master in de Klinische Psychologie met verdieping van de psychoanalyse, ontwikkelingspsychologie en relatie - en systeemtherapie binnen de opleiding.


Als geregistreerd psycholoog bij de Psychologencommissie sta ik in voor een degelijke psychologische ondersteuning. In 2003 behaalde ik mijn Master in de Klinisch Psychologie in de Universiteit van Gent. Ik specialiseerde me in de psychoanalyse, de relatie - en systeemtherapie en de ontwikkelingspsychologie binnen mijn universitaire opleiding. Dit theoretisch kader helpt me om kwaliteitsvolle hulpverlening te bieden aan jong en oud.


In alle geval zoeken we samen naar een antwoord op uw hulpvraag, ook als deze voor u op dit moment misschien onmogelijk lijkt. We volgen daarbij het therapieproces waarbij u zich het beste voelt.

Mijn sterk empathisch vermogen helpt me om alert te zijn voor uw zorgbehoeften en u heel individueel aan te voelen. Op die manier krijgt u een sterk individueel gerichte therapie. Van waaruit u een beter zicht krijgt op uw situatie en zelf aan de slag kunt gaan.


Ambulante begeleiding gebeurt op afspraak. Via onderstaande gegevens kan u contact met mij opnemen:


Verberckmoes Joke

Beverenstraat 47

8540 Deerlijk

0486/11.52.92 (U kan best inspreken op het antwoordapparaat of een smsje sturen, de telefoon wordt niet opgenomen tijdens consultatie.)

jokedeerlijk@gmail.com
bottom of page